Culinaire Kromme Rijn route

Wild, smaakvol en authentiek

De Culinaire Kromme Rijnroute is een tocht voor iedereen die houdt van lekker eten/koken én buiten zijn. Lijkt jou het leuk ‘s avonds te koken onder begeleiding van een professionele chef met de ingrediënten die je per kano of fiets hebt verzameld dan is dit jouw uitje. Voor groepen van 8 tot 12 personen compleet verzorgd maar in te richten naar jouw wensen, tijd en interesses.

De Kromme Rijn is een bijzonder riviertje dat loopt van Wijk bij Duurstede naar Utrecht. Het gebied dat ze doorkruist wordt ‘Het Kromme Rijngebied’ genoemd. Super vruchtbare grond, prachtige natuur, en een rijk verleden en heden. Je waant je af en toe in een ver buitenland, vaart tussen de kastelen en landerijen en ondertussen breng je bezoeken aan voedselbos, molens en boerderijen. Je kan echte boerenkaas proeven op een kaasboerderij, proeft van het mooiste fruit dat Nederland te bieden heeft, oogst uit het voedselbos en uit de natuur en zo verzamel je de ‘boodschappen’ waar je uiteindelijk mee kookt en die je vervolgens opeet in een verrassende maaltijd.

De Culinaire Kromme Rijnroute is een samenwerking tussen het Cloo&Leyn Groentelab BV en Natuurlijk heel leuk.
Vaste onderdelen van het arrangement:

- Wildplukwandeling door voedselbos en natuur

- Wildpluk picknickpakket

- Proeverij van lokale producten van de Kromme Rijnstreek

- Kano- of fietstocht

- Kookworkshop met lokale producten

Het arrangement start vanaf 11.00 uur bij het voedselbos van Natuurlijk heel leuk in Wijk bij Duurstede en wordt rond 19.00 uur afgerond met een verrassende maaltijd in het Groentelab van Cloo & Leyn. Het arrangement kost € 135,- per persoon. 

 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl

+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101