Hoe meld ik me aan voor workshops?

Je kunt je aanmelden voor een activiteit door te mailen naar info@natuurlijkheelleuk.nl Onze tarieven voor de activiteiten worden per jaar vastgesteld. De bijdrage voor de activiteit kun je overmaken op bankrekening: NL15 TRIO 0379 5386 52 t.n.v. Natuurlijk heel leuk, onder vermelding van de activiteit en de betreffende datum van deelname. Zodra de betaling binnen is, krijg je een bevestiging van je deelname aan de activiteit. Voor deelname aan onze activiteiten gelden algemene voorwaarden, waarin ook het privacy protocol is opgenomen.

Hoe meld ik me aan voor de kidsclub Funny Nature?

Heeft u de informatie over de kidsclub Funny Nature gelezen, dan kunt u uw kind inschrijven via
dit formulier 

Wat hebben jullie te bieden aan dagbesteding?

We zijn op dit moment bezig met de uitwerking van ons aanbod op dagbesteding. Nadere informatie hierover volgt voor de zomervakantie.

Wat doen jullie aan individuele begeleiding?

We zijn op dit moment bezig met de uitwerking van ons aanbod op individuele begeleiding. Nadere informatie hierover volgt voor de zomervakantie.

Kan ik oogst kopen van het Wijkse Voedselbos?

Alleen ‘vrienden van Natuurlijk heel leuk’ kunnen rechtstreeks oogst kopen van het Wijkse voedselbos.

Welke producten verkopen jullie?

Van de oogst maken we ook producten zoals jam, siroop, honing e.d. Deze producten zijn te koop op de locatie van het Wijkse voedselbos (zolang de voorraad strekt). De producten die we in de verkoop hebben, plaatsen we ook op deze website.

Hoe kan ik jullie sociaal onderneming steunen?

Natuurlijk heel leuk is een sociale, groene onderneming zonder winstoogmerk die zich inzet volgens de principes van de permacultuur, namelijk: zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en samen delen. Je kunt ons steunen door een gift te storten op rekening NL15 TRIO 0379 5386 52 t.n.v. Natuurlijk heel leuk.
Wil je een meer structurele bijdrage leveren, neem dan contact met ons op: info@natuurlijkheelleuk.nl of 06 38 409 675

Ik wil vrijwilliger worden bij jullie. Hoe werkt dat?

Je kunt ons een mail sturen, dan maken we een afspraak voor een eerste kennismaking en rondleiding over het Wijkse voedselbos. Samen bespreken we wat en wanneer je dan zou willen doen bij ons.  

Waar kan ik jullie locatie vinden?

Je kunt onze locatie vinden aan de Langbroekseweg 4a in Wijk bij Duurstede. Als je vanuit Wijk bij Duurstede langs de Welkoop/Jumbo richting Langbroek rijdt, passeer je eerst een brug over de Kromme Rijn. Na de brug zie je aan de rechterkant een witte boerderij. Direct daarnaast vind je de oprit naar onze locatie in de zwarte hooibergen.

Mobirise

Onze gegevens
Natuurlijk heel leuk V.O.F.
Muntstraat 28
3961 AL Wijk bij Duurstede
info@natuurlijkheelleuk.nl
0343 591 101 / 06 38 409 675
KvK 70424209 

Hou me op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Volg onze groei

Mobirise
 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl
+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101
aanmelden nieuwsbrief

Create a site - Find out