Meewerken

Wil je samen met ons aan de slag?

In ons voedselbos is altijd genoeg te doen. Ook bij de natuurlijke speelplekken en eetbare routes zijn extra handen altijd welkom. Of help mee bij het maken van onze producten en het verzorgen van activiteiten. Je ziet er is voor ieder wat wils te doen.  


Vrijwilligers, dagbesteding en individuele begeleiding

Vind je het leuk om samen met anderen je in te zetten voor een groenere omgeving en een circulaire samenleving, dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Ook als je dag-besteding of individuele begeleiding zoekt en graag actief bent in en voor de natuur, kun je bij ons terecht. 

Hier vind je de diverse Klussen bij Natuurlijk heel leuk.

 

Stage

Binnen onze onderneming hebben we diverse mogelijkheden om als stagiar aan de slag te gaan. Je kunt meewerken in het voedselbos en de eetbare tuin, je kunt meewerken in de begeleiding van onze medewerkers, je kunt meewerken in de uitvoering van onze projecten en activiteiten of je kunt meewerken in de bedrijfsvoering van onze onderneming. Samen met jou kunnen we kijken wat het beste aansluit bij jouw stage-opdracht en bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met anderen 

We zoeken steeds naar verbinding en samenwerking met andere ondernemingen en organisaties om met elkaar kennis en ervaring te delen, elkaar te helpen en te versterken.
Dit doen we op lokaal, provinciaal en landelijk niveau.
Zo werken we samen met vier lokale, groene organisaties op natuuractiviteiten voor kinderen en jongeren onder de naam Speel Beleef Geniet, werken we provinciaal samen in een netwerk met andere voedselbosbouwers in Utrecht en zijn we bezig met de oprichting van een landelijke coöperatieve vereniging rond een methodiek voor vrij spel voor kinderen, PARS Playwork NL. Ook zijn we lid van Springzaad, het landelijk netwerk voor natuurspeelplekken.

Steun ons

Natuurlijk heel leuk is een sociale, groene onderneming zonder winstoogmerk die zich inzet volgens de principes van de permacultuur, namelijk: zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en samen delen. Je kunt ons steunen door een gift te storten op rekening NL15 TRIO 0379 5386 52 t.n.v. Natuurlijk heel leuk.

Wil je een meer structurele bijdrage leveren, neem dan contact met ons op: info@natuurlijkheelleuk.nl of 06 38 409 675


Onze gegevens
Natuurlijk heel leuk V.O.F.
Muntstraat 28
3961 AL Wijk bij Duurstede
info@natuurlijkheelleuk.nl
0343 591 101 / 06 38 409 675
KvK 70424209 

Hou me op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Volg onze groei

 

postadres:
Muntstraat 28, 3961 AL
werklocatie:
Langbroekseweg 4a
Wijk bij Duurstede 

 


info@natuurlijkheelleuk.nl

+31 (0) 6 38 409 675
+31 (0) 343 59 1101